Cumhuriyet Mah. Vefa Sok. No:22 Çubuk/ANKARA
Çalışma Saatleri Hafta İçi : 08.00 - 19.00
Hedefim

Hedefim KolejiHakkımızda

2019 yılında kurulan Hedefim Koleji; Ankara Çubuk’ta eğitime yön veriyor. Hedefim Koleji, dünya standartlarında eğitim sunmaya, gelişime ve geliştirmeye katkı sağlarken, “yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştiriyor. Eğitim kalitesi, akademik, sportif ve sosyal başarılarımızın yanında geliştirdiğimiz yenilikçi eğitim modelleri ile Türkiye’deki eğitim sektörüne yön veren Hedefim Koleji, sunduğu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer katıyor.Hedefim Koleji’ni diğer eğitim kurumlarından ayıran en temel özelliği; eğitimde klasik kalıpları yıkarak modern, vizyoner modelleri hayata geçirmesidir. Bu farkındalıkla hareket ederek ülkesine ve değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık, sorgulayan, donanımlı, araştırmacı ve dünya ile entegre nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz.

Videoyu oynat

İhtiyacınız olursa istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

KadromuzKurucumuz

Özel Okulumuzun başarısının temel taşı olan öğretmen kadromuz, alanında uzman, deneyimli ve öğrencilere tutkulu bir şekilde eğitim veren profesyonellerden oluşmaktadır. Her bir öğretmen, öğrenci merkezli bir yaklaşım benimseyerek, bireysel potansiyelleri ortaya çıkarmak ve sürdürülebilir öğrenmeyi teşvik etmek için çalışmaktadır.